Sedelujoči

Logo AnimeShop

Letos se nam bo s stojnico pridružila tudi anime spletna trgovina AnimeShop.si.

AnimeShop.si je spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo anime, manga, gaming, superhero, movies in pop-culture artiklov. Pred kratkim so tudi prenovili spletno stran, oglejte si jo in uporabite kupon “GobliCon” za 10% popust na celoten nakup!!*Kupon velja do 31.3.2016
www.AnimeShop.si

LOGO Nippon Sweets a4.png

Smo majhno sladkosnedo podjetje, ki ponuja različne japonske sladke dobrote kot so KitKat, Pocky, Koala no March in mnogo več. V ponudbi imamo sedaj občasno tudi slane prigrizke in bonbone, čez čas pa bo vedno več še drugih izdelkov na voljo.

Naša spletna trgovinca nikoli ne počiva, vedno ima nove in različne izdelke za ponudit. Odpošilja pakete med delovnim tednom, nagrajuje s kupončki za nakup v spletni trgovinci brez omejenega datuma. Osebni nakup je tudi možen na različnih sejmih in konvencijah, povezanih z japonsko kulturo, pop kulturo in kulinariko.
http://www.nipponsweets.si/

logo
TomTek, “Tradicionalno kovaštvo v novi dobi.”
Tomaž Tekavec je kovač, ki se loti raznoraznih unikatnih projektov – pri njemu ne boste naleteli na besede »tega se ne da narediti«. Je eden redkih v Sloveniji, ki zna kovati damaščansko jeklo, iz katerega je naredil repliko meča Sting iz Gospodarja prstanov. Med njegovimi večjimi projekti najdemo še repliko Aljaževega stolpa v naravni velikosti, restavratostvo več kot 100 let stare kovane ograje in Johan Jaix šivalnega stroja. To pa je le majhen del njegovih del. Pohvali se lahko tudi s popolnoma premično in funkcionalno srednjeveško kovačijo, ki pa jo bo pripeljal tudi na GobliCon. Oglasi se pri njemu in izvedel boš vse kar te je vedno zanimalo o kovanju, in mogoče tudi kupil kakšen izdelek. Njegova dela pa lahko spremljaš tudi na www.tomtek.eu ali www.facebook.com/tomtek.eu

tš_modra

Tehnoškrat je trgovina, ustvarjena od geekov za geeke – pa naj gre za bolj old-school geek stvari, kot sta Firefly ali mange in klasične zahodne stripe, pa do novega vala pop kulture, ki zaobjema bisere kot so Guardians of the Galaxy filmi in Game of Thrones sago. Trgovina smo že res – a nam je veliko tudi do širjenja pop kulture in z njo povezane skupnosti v Sloveniji.
WSSloho
Skupina Weiss Schwarz Slovenija združuje vse zbiratelje in igralce igre. Na GobliConu bodo interesentom nudili demonstracije in podrobno predstavitev igre, prav tako pa bo na voljo prostor za igranje.
Weiß Schwarz je igra s kartami, ki temelji na bojevanju z liki iz animejev, mang ter video iger. Za igro igralec potrebuje 50 kart, pri čemer si deck sam sestavi ali kupi pred-pripravljen osnovni paket. Igra je strateške zvrsti in zelo je pomembno, da igralec pozna delovanje lastnih kart, če želi premagati nasprotnika. Igranje je preprosto in osnovano na izmenjavanju kart . Zlahka te zaplete v kompetitivno borbo s prijateljem/-i. Tako kot pri sorodnih igrah, postanejo igralci te igre velikokrat tudi zbiratelji.
 valueadlogo
Pri Value Ad Games posvečamo veliko časa, ljubezni in pozornosti našim igram. Na GobliCon 2016 se bomo predstavili z našo najuspešnejšo igro Walk to Jesus – Christian Motivation Family Game, ki je klub verski vsebini zelo zabavna in dosega odlične odzive pri ljubiteljih iger – tudi nereligioznih.
Predstavili bomo tudi naše ostale igre:
Black Diamond of the Lost Palace – Family game of Adventure and Exploartion, v kateri igralci v džungli iščejo pozabljene zaklade izgubljene civilizacije – toda pozor, džungla je polna tudi nevarnih živali in skrivnostnih urokov.
Five Elements je preprosta in inovativna igra s kartami, v kateri morate hitro prebrati namene soigralcev, preden bo prepozno.
The Real Heroes: Fire Brigade – Pri Sv. Florjanu imajo požigalca. Igralci pa ste gasilci in vaščani, ki morate ukrotiti ogenj in ujeti zločinca.
Letos pripravljamo za vas tudi nove igre, ki pa za enkrat ostajajo skrivnost 🙂
Več o naših igrah lahko preberete na naši spletni strani http://valueadgames.com/ . Igre so pa na voljo tudi v naši spletni trgovini shop.valueadgames.com