LARP

Letos bo na GlobliConu možno igrati naslednje LARP-e:

Battlestar Galactica: Freighter 212

(za šest do deset igralcev, do dve uri, Terrible Creations)

Tekom te igre bodo sodelujoči postali člani posadke raziskovalnega plovila, poslanega iskati surovine na bližnji planet. Tam pa so jih v zasedi čakali Cyloni! Večina posadke je poškodovane in ladja je skoraj popolnoma uničena. Kaj boste naredili? Kako se boste rešili? Nevarnosti je veliko, a časa vse manj.

Za sodelovanje ni potrebnih predhodnih izkušenj LARPanja, igra je prilagojena začetnikom. Zaželeno je osnovno poznavanje tem in konceptov TV serije Battlestar Galactica. Vse potrebno za igro dobite na licu mesta.

Izgubljeni Brod

(šest do deset igralcev, ura in pol, Terrible Creations)

Bogovi so vaši ladji poslali nevihto in vas ločili od flote. Zdaj ste izgubljeni v morski prostranosti. A Vikingi se nikoli ne predajo! Ne želite končati v sinjem grobu. Kako boste to dosegli?
Hrane na ladji je malo, časa pa še manj. Igralci boste morali sprejeti težke odločitve in oblikovati načrt za preživetje.

Za sodelovanje ni potrebnih predhodnih izkušenj LARPanja, igra je prilagojena začetnikom. Vse potrebno za igro dobite na licu mesta.

Star Wars: Endor

(šest igralcev, do dve uri, Terrible Creations)

Medtem, ko na drugi strani gozdnate lune Endor besni ključna bitka, se pet častnikov in en civilist znajdejo v stiski. Odločajo se kako naprej. Ostati zvesti Imperiju ali se priključiti upornikom? Napačna odločitev lahko pomeni smrt. Ali boste izbrali pravilno?

Igra je postavljena v svet Star Wars, med dogajanja v filmu Return of the Jedi. Kostumi niso potrebni, a je popolnoma OK, če pridete namaskirani. Za sodelovanje ni potrebnih predhodnih izkušenj LARPanja, igra je prilagojena začetnikom. Vse potrebno za igro dobite na licu mesta.

 

 

Igre so za vas pripravili Terrible Creations