Sodelujoči

Terrible Creations

Terrible Creations je kreativno združenje s sedežem v Zagrebu, ki se bavi z načrtovanjem, izdelavo in vodenjem LARP iger. V dveh letih delovanja so izdelali več kot 10 iger raznih formatov in tem, katere uspešno vodijo po različnih dogodkih na Hrvaškem, Slovenskem in Madžarskem.

Terrible Creations is a creative society from Zagreb which dreams up, writes and runs LARP games. Since their formation 2 years ago, they have created more than 10 games of different formats and themes, which they have successfully run at many events across Croatia, Slovenia and Hungary.

Njihova spletna stran tukaj, letošnje LARP igre tukaj

terrible-creations_tomislav-jeffrey-jemric

Weißschwarz Slovenija

Weiss Schwarz Slovenija je skupina slovenskih igralcev istoimenske igre s kartami, ki temelji na likih iz animejev in video iger. Skupina povezuje in skrbi za vse slovensko dogajanje na področju igre Weiss Schwarz: od objave novic na Facebooku in sodelovanja med igralci do učenja novih igralcev in organiziranja turnirjev, kot bo ta na GobliConu 2017.
Turnir bo potekal po Swiss sistemu, število rund pa je odvisno od števila prijavljenih tekmovalcev.

Povezava na njihovo facebok skupino tukaj
website1.png

Pokrajinski muzej Maribor – Strateg

Na GoblinCon prihaja nova strateška igra Pokrajinskega muzeja Maribor z naslovom Strateg. Igra vas bo popeljala v 16. stoletje na tla dežele Štajerske, kjer boste prevzeli poveljniško mesto ene izmed štirih nasprotujočih si frakcij. Poglobite se v zgodbo, ki jo je napisalo življenje samo!

Na GoblinConu boste lahko igro preizkusili in se pogovorili z ustvarjalci igre.

Nippon Sweets

Smo majhno sladkosnedo podjetje, ki ponuja različne japonske sladke dobrote kot so KitKat, Pocky, Koala no March in mnogo več. V ponudbi imamo sedaj občasno tudi slane prigrizke in bonbone, čez čas pa bo vedno več še drugih izdelkov na voljo.

Naša spletna trgovinca nikoli ne počiva, vedno ima nove in različne izdelke za ponudit. Odpošilja pakete med delovnim tednom, nagrajuje s kupončki za nakup v spletni trgovinci brez omejenega datuma. Osebni nakup je tudi možen na različnih sejmih in konvencijah, povezanih z japonsko kulturo, pop kulturo in kulinariko.
http://www.nipponsweets.si/

LOGO Nippon Sweets a4

D&D Slovenija

Smo skupina, ki želi širiti ljubezniv fantazijski svet, ki ga skupaj ustvarjamo ob igranju D&Dja. Trenutno vodimo živečo kampanjo, ki se odvija v enem izmed najstarejših D&D svetov – Forgotten Realms. V tem naši pustolovci najdejo avanture vseh vrst, saj vsak drug tedna ob petkih poskrbimo za čimbolj fantazijsko vzdušje v katerem lahko skupaj ustvarimo čudovite zgodbe.

Samo društvo je zelo mlado in je podružnica Društva 5 Elementov. Za zdaj operiramo samo v Mariboru v trgovini Karakondžula a delamo na tem, da bi se razširili še v druga mesta. Živečo kampanjo vodimo v sistemu D&D 5th Edition, vsaka dva tedna pa v tem uživajo 3 skupine igralcev tako, da je vedno dovolj prostora za nove člane. Igranje ter sodelovanje pa je seveda brezplačno.

Spletna stran: dndslovenija.com
dndslo.png

Karakondžula

Karakondzula je bitje, ki se rado igra in nagaja. V naše življneje želi vrniti poskočnost, hudomušnost, igrivost, ter predvsem druženje.
(v resnici je trgovina)

 

Nahaja v Trgovskem Centru City, je namenjena vsem geekom, ki si želijo prostora da lahko odigrajo, ali celo priredijo svoje igralne dogodke. Vsak dan je namenjen igranju dveh iger, seveda pa se vedno najde prostor, da kdo nenapovedano odigra partijo svoje najljubše igre.

Njihov cilj je razvedriti, osrečiti, ter povezati ljudi za isto mizo ob prijetni družabni igri.
Povezati nove znance, ter splesti prijateljstva ob napetem dvoboju med dvem ali večimi igralci.
Pozvati obstoječa društva ter interesne skupine, k skupnemu sodelovanju ter oživitvi druženja ob igrah.
Vrniti Maribor prostor za sproščeno igranje, ter vrnitev igrivega dogajanja v mesto Maribor ter okolico.

Njihov facebook

KKL-demon