Sodelujoči

Na letošnjem GobliConu se nam bodo pridružile naslednje skupine, društva in trgovine:

Karakondžula

Karakondzula je bitje, ki se rado igra in nagaja. V naše življenje želi vrniti poskočnost, hudomušnost, igrivost, ter predvsem druženje.
(v resnici je trgovina)

Nahaja se v Trgovskem Centru City, je namenjena vsem geekom, ki si želijo prostora da lahko odigrajo, ali celo priredijo svoje igralne dogodke.

Njen cilj je razvedriti, osrečiti, ter povezati ljudi za isto mizo ob prijetni družabni igri.
Povezati nove znance, ter splesti prijateljstva ob napetem dvoboju med dvema ali več igralci. Vrniti Mariboru prostor za sproščeno igranje, ter vrnitev igrivega dogajanja v mesto Maribor ter okolico.

Njen facebook

KKL-demon

Nippon Sweets

Smo majhno sladkosnedo podjetje, ki ponuja različne japonske sladke dobrote kot so KitKat, Pocky, Koala no March in mnogo več. V ponudbi imamo sedaj občasno tudi slane prigrizke in bonbone, čez čas pa bo vedno več še drugih izdelkov na voljo.

Naša spletna trgovinica nikoli ne počiva, vedno ima nove in različne izdelke za ponudit. Odpošilja pakete med delovnim tednom, nagrajuje s kupončki za nakup v spletni trgovinici brez omejenega datuma. Osebni nakup je tudi možen na različnih sejmih in konvencijah, povezanih z japonsko kulturo, pop kulturo in kulinariko.
http://www.nipponsweets.si/

 

LOGO Nippon Sweets a4

Terrible Creations

Terrible Creations je kreativno združenje s sedežem v Zagrebu, ki se bavi z načrtovanjem, izdelavo in vodenjem LARP iger. V štirih letih delovanja so izdelali več kot 10 iger raznih formatov in tem, katere uspešno vodijo po različnih dogodkih na Hrvaškem, Slovenskem in Madžarskem.

Njihova spletna stran tukaj, letošnje LARP igre pa tukaj.

2017 Terrible Creations foto Antun Cerovečki.jpg

Špilja

Bi se rad družil, smejal, zabaval in napenjal možgane? Kaj pa ropal, lagal, vladal, raziskoval in mastno služil?
Potem je Špilja društvo zate, saj počnemo vse to in še več. V čudovitem svetu namiznih iger, seveda. Ob teh se redno zabavamo v naši udobni votlini v centru mesta.
Ne, ne govorimo o Človek ne jezi se in Monopolyju, ampak o kakovostnejših in zanimivejših igrah. Pri nas si lahko vse – od tajkuna do Tyriona ali ponaredka Godzille. Imamo igre za pare, za radovedne začetnike, za skupine zagriženih strategov in za vse vmes.
Špilja je mlajše društvo, ustanovljeno septembra 2017, z aktivnim prostorom na Mlinski ulici 24, Maribor.
Na njihovi facebook strani lahko spremljate odpiralni čas, posebne dogodke in novosti društva.
spilja logo.jpg

 

D&D Slovenija

D&D Slovenija je društvo, ki želi povezati vse ki imajo radi krste, zmaje, kocke, magične sablje pa tudi tiste, ki bi raje bili vilinci. Vsak drugi teden lahko igrate v naši živeči kampanji v Mariborski trgovini Karakondžula. Tam bodo vaša dejanja nekaj pomenila in počasi spremenila svet v katerem boste igrali.

Živečo kampanjo vodimo v sistemu D&D 5th Edition, vsaka dva tedna pa v tem uživajo 3 ali 4 skupine igralcev tako, da je vedno dovolj prostora za nove člane. Igranje ter sodelovanje pa je seveda brezplačno.

Spletna stran: dndslovenija.com
dndslo.png

Weißschwarz Slovenija

Weiss Schwarz Slovenija je skupina slovenskih igralcev istoimenske igre s kartami, ki temelji na likih iz animejev in video iger. Skupina povezuje in skrbi za vse slovensko dogajanje na področju igre Weiss Schwarz: od objave novic na Facebooku in sodelovanja med igralci do učenja novih igralcev in organiziranja turnirjev, kot bo ta na GobliConu 2018.

Povezava na njihovo facebok skupino tukaj.

website1.png

 

 

 

(Pridržujemo si pravico do spremembe zgoraj navedenega)